offerte via video chat voor uw verhuizing; eenvoudig en snel

Offerte via video chat voor uw verhuizing: eenvoudig en snel

 Hoe werkt een offerte via video chat?

Een offerte via video chat is een snelle en eenvoudige manier om een offerte voor uw verhuizing te ontvangen. Wisse Moving heeft deze nieuwe technologie in gebruik genomen voor het gemak van de klant. In plaats van onze verhuisexpert thuis te ontvangen, kunnen we de inschatting van het volume van uw verhuizing op afstand doen door middel van uw smarphone of tablet. U heeft alleen een smartphone of tablet en een goede internetverbinding nodig.

Gedurende de video chat staat u in contact met een verhuisexpert. U kunt alle persoonlijke spullen en meubilair dat u wilt verhuizen laten zien. U kunt ook eventuele speciale wensen aangeven, en vragen stellen. Gelijkertijd kan de verhuisexpert onze werkwijze uitleggen, en de verschillende mogelijkheden voor uw verhuizing aangeven. Ondanks dat de het bezoek vanaf een afstand plaatsvindt, heeft u toch direct persoonlijk contact met onze verhuisexpert.

Voordelen van een offerte via video chat

Een offerte via video chat voor uw verhuizing heeft meerdere voordelen: afspraken zijn flexibeler en eenvoudiger te maken. De verhuisexpert hoeft zich niet naar uw woning te verplaatsen. Het zou kunnen zijn dat de opname voor uw verhuizing ‘s ochtends vroeg plaats moet vinden. Het is ook mogelijk de opname in de avond of in het weekend te doen. Omdat de verhuisexpert niet persoonlijk naar uw woning hoeft te gaan is een dag en tijd voor de opname plannen veel eenvoudiger. Indien u op een afgelegen plek woont, of in een ander land, is het toch mogelijk om ons (virtueel) te ontvangen. Er zijn geen geografische beperkingen. Ook al woont u in Canada, Dubai of Thailand, dan kunt u toch uw voordeel doen met een bezoek van een verhuisexpert van Wisse Moving .

Eenvoudig, snel en modern

U heeft alleen een Android smartphone of een Iphone, en een goede internetverbinding nodig. Een offerte via video chat is ook snel: vaak kunnen we de opname nog op dezelfde dag plannen. U krijgt dan in een recordtijd de offerte voor uw verhuizing.

Om een video chat te plannen, kunt u met ons contact opnemen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.