internationaal verhuizen van of naar Spanje, verhuisbedrijf in Barcelona

Verhuizen zonder stress van of naar Spanje

Waarom verhuizen met Wisse Moving?

Internationaal verhuizen is niet eenvoudig. Een internationale verhuizing efficiënt, en met een minimum aan stress en schade uitvoeren, is bijna een kunst. Wisse Moving is een Nederlands – Spaans verhuisbedrijf met jarenlange ervaring. Ons hoofdkantoor is in Barcelona, en we bieden een internationale verhuisservice van en naar Spanje, en Andorra. We werken door heel Spanje, met steunpunten in onder andere Madrid, Bilbao, Valencia, Alicante, Málaga, Palma de Mallorca en Gran Canaria. We zijn lid van de International Association of Movers, hetgeen een garantie is voor een kwaliteitsservice.

Verhuizen naar Spanje

Wisse Moving kan u verhuizen vanuit Nederland of België naar Spanje. Er zijn bijna wekelijks mogelijkheden voor combinatietransport zodat de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Indien nodig kunnen we uw bezittingen inpakken in dozen, en we zorgen ook voor bescherming van het meubilair en voor demontage en montage. Er bestaat ook de mogelijkheid om uw spullen tijdelijk op te slaan. Onze verhuizers zijn ervaren professionals, en we behandelen uw spullen met de nodige zorg. Desondanks bestaat er een kans op schade door verkeersongevallen of andere onvoorziene omstandigheden. Hiervoor bieden we een transportverzekering aan.

Internationaal verhuizen vanuit Spanje

Als u weer terug moet verhuizen naar Nederland of België, dan bieden we ook combinatiemogelijkheden en een complete service. Afgezien van verhuizingen naar Nederland of België, doen we ook internationale verhuizingen over de hele wereld. Indien u vanuit Spanje naar de Verenigde Staten, Dubai, Canada, Australië of welk ander land dan ook moet verhuizen, kunt u op ons rekenen. Wij zorgen voor een degelijke overzeese verpakking van uw verhuizing en voor de douaneformaliteiten. We leveren uw spullen in huis af in het land van bestemming, en indien nodig kunnen we dozen uitpakken en het meubilair monteren.

Verhuizen in Barcelona

We bieden een complete verhuisservice voor uw lokale verhuizing in Barcelona en omstreken. Indien nodig zorgen we voor de parkeervergunningen.

Verhuizen naar Andorra

Wisse Moving heeft ook ruime ervaring in verhuizingen naar Andorra. Andorra is geen lid van de EU, en om uw verhuizing in te kunnen voeren, zorgen we uiteraard voor de douaneformaliteiten.

Vrijblijvende offerte

Twijfel niet contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. We staan u te woord in het Nederlands en we zorgen voor een oplossing op maat. Vraag het ons, bijna alles is mogelijk!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.