Esp Cat Nl Eng

Wisse Moving

Verhuisbedrijf

Welkom bij Wisse Moving

Wisse Moving biedt een door-to-door verhuisservice. Wij zijn lid van de International Association of Movers, IAM.

Ons doel is ervoor te zorgen dat al uw bezittingen veilig en efficiënt op hun bestemming aankomen, waarbij altijd de prijs-kwaliteit verhouding voorop staat.

  • Internationale verhuizingen
  • Verhuizingen in Spanje
  • Lokale Verhuizingen
  • Opslag
  • Verzekering

Internationale verhuizingen

Onze specialiteit is om uw internationale verhuizing te organiseren. Ons personeel zal zorgdragen voor een professionele bescherming van uw bezittingen, en wij bieden u de meest efficiënte manier om uw verhuizing naar het land van bestemming te organiseren.Verhuizen naar Spanje

Het organiseren van een verhuizing naar Spanje vanuit Nederland of België is eenvouding met de hulp van Wisse Moving. We hebben regelmatig groupagemogelijkheden voor deelverhuizingen naar Spainje. Indien nodig zorgen wij ook voor inpakken en (tijdelijke) opslag in Amsterdam, Madrid, Barcelona, Valencia of Málaga.

Verhuizing binnen Europa en naar Engeland

We hebben wekelijks groupagemogelijkheden tussen Spanje, de rest van Europa, en Engeland. We halen uw spullen op in uw woonplaats in Spanje, en leveren af in uw nieuwe woning. Indien nodig pakken wij de dozen in, en we hebben mogelijkheden voor opslag in Barcelona, Madrid, Londen, Amsterdam en vele andere plaatsen.

Onze Diensten

Twijfel niet, neem kontakt met ons op.!

Wij zijn gespecialiseerd in internationaal verhuizen

Wisse Moving biedt een door-to-door verhuisservice. Wij zijn lid van de International Association of Movers, IAM.

Alle bestemmingen
Contact nu: Tel.: (+34) 93 766 09 00 - [email protected]